Kompetencer

Kompetancer

Igennem mine mange år i branchen har jeg haft en del

forskellige arbejdsområder og roller

Arbejdsområder:

 

Fokus i projektarbejdet har - udover kravspecifikation og forretningsanalyse - bl.a. bestået af projektsupport og mindre projektledelsesopgaver. Jeg har også arbejdet med produktudvikling af person- og livsforsikringer samt investeringskoncepter, som f.eks. opstart af PFA Invest og de nye investeringsmuligheder via PFA Bank i samarbejde med produktarkitekt og andre kolleger.

 

Herudover har jeg haft rigtig mange testopgaver på flere niveauer, bl.a. testeksekvering og testmanagerroller for mindre teams.

 

Testopgaverne kan være testanalyse, teststrategier, testplanlægning og koordinering på tværs af forretningen og koordinering af korrekte testmiljøer på tværs af relevante systemer. Har stået for flowtest af prototyper, software- og nye forsikringssystemer før levering til forretningstesterne.

 

Jeg har senest arbejdet med webdesign, funktions- og slutbruger test af websider hos Sygeforsikringen ”danmark”, hvor jeg var testmanager for flere forskellige testere.

Mit arbejde bestod i opbygning testcases, beskrivelse af teststrategien, teststruktur og scenarier udfra bl.a. designrapporter med use case og forretningens ønsker til funktionalitet. Derudover udarbejdelse af testplaner og undervisning af testere samt koordinering af testmiljø med FDC. Flowtestede ved behov for ekstra test og før levering til forretningstesterne.

 

Jeg er Certificeret i PRINCE 2 Foundation. Har bl.a. kursus i IT Arkitekt Foundation og Test i agile projekter. I testeksekvering kan jeg anvende HP Quality Center på flere planer. Har kunden ikke HP Quality center, anvender jeg f.eks. Excel til opbygning af test og testeksekvering.

 

Nedenfor fremgår nogle af opgaverne i hovedtræk fra projekterne og øvrige opgaver, som jeg har arbejdet med igennem de sidste 29 år.

 

  • Testeksekvering på flere niveauer
  • Testmanager
  • Projektsupport og projektledelsesopgaver
  • Forretningsanalytiker
  • Forretningsarkitekt
  • Leveranceleder og Scrum master
  • Produktudvikling
  • Facilitering
  • Dokumentationshåndtering på flere niveauer

 

Se mere i fanen Ydelser - her fremgår, hvilke ydelser og indholdet heraf, jeg kan tilbyde indenfor de forskellige hovedområder.

 

Er der behov for en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige arbejdsområder samt af opgaverne igennem min karriere, kan jeg henvise til min LinkedIn-profil og fremsender også gerne et uddybende CV.

 

Ønsker i et CV fremsendt, kan i blot kontakte mig via "Kontakt Os"-fanen.

 

 

Fuldmægtigt Anne Berg Rasmussen

Sygeforsikringen ”danmark” skriver:

 

"Jeg har samarbejdet med Marianne om diverse projekter, hvor hun har været testmanager. Jeg har været meget glad for samarbejdet, da Marianne er faglig dygtig. Hun er god til, at styre projekter og kommer med kompetent feedback. I processen er hun struktureret og stærk på opfølgning".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt Oplysninger:

Hjelmsølillvej 12A

4160 Herlufmagle

MHA@MHAConsulting.dk

Tel: +45 30 30 64 23

© Copyright 2016. All Rights Reserved.